Za fast food

Restoranima s brzom prehranom namijenili smo posebnu ponudu cjelokupnog asortimana kebab proizvoda i opreme. Posebno smo prepoznatljivi po širokom izboru različitih vrsta mesa za kebab. Dugogodišnje iskustvo te praćenje zahtjeva naših kupaca rezultirali su širokom ponudom naših proizvoda i usluga. Integriranim sustavom našim kupcima osiguravamo maksimalno zadovoljstvo.

Kebab

Kebab

Naš kebab pripremljen je prema originalnom receptu kojim su oduševljeni kupci u cijeloj Europi. U ponudi imamo više različitih vrsta pilećeg, goveđeg i telećeg kebaba. Odlikuju se visokom kvalitetom, a neki od njih su i nositelji zlatnoga međunarodnog odličja za okus
Lepinje

Lepinje

Svježe i pomno odabrane lepinje za kebab izvrsno se slažu sa svim ostalim sastojcima za kebab. Lepinje za kebab prema našem receptu proizvode lokalne pekarnice i brinu se za pouzdanu dnevnu dostavu.
Umak za kebab (bijeli)

Umak za kebab (bijeli)

Tajna bijelog umaka za kebab krije se u jedinstvenom receptu. Umak je zamrznut, te zadržava svjež originalan okus i nakon odmrzavanja. Izvrsno nadopunjuje sve vrste pečenog kebaba i osigurava originalan okus kebaba te maksimalno zadovoljstvo kupaca.
Jufka – tortilla durum

Jufka – tortilla durum

Iz našega bogatog asortimana nudimo vam i jufka-tortilje provjerene kvalitete i odabranog okusa. U jufki možete poslužiti kebab i povrće, a sve zajedno još poboljšati našom ponudom umaka i preljeva.
Američki hotdog – pileće hrenovke

Američki hotdog – pileće hrenovke

Ako svoju ponudu želite nadopuniti slasnim hotdogovima, osiguravamo vam cjelokupan sustav za prodaju američkog hotdoga. Pileće hrenovke, kojima su upravo zbog njihove veličine i savršena okusa oduševljeni mnogi kupci. Možete ih pripremati pečene ili kuhane, u kombinaciji s pecivom i namazima osigurat će ponovni posjet gostiju vašem lokalu.
 Pecivo za američki hotdog

Pecivo za američki hotdog

Za ukusan hotdog iznimno je važan i dobar odabir peciva koje mora biti u pravoj mjeri mekano i hrskavo. Mi vam nudimo sve to i još više, u što su se uvjerili mnogi zadovoljni kupci. Osigurajte svježinu, izvrstan okus i pravi američki hotdog!
Dodaci za američki hotdog

Dodaci za američki hotdog

Pravi slasni hotdog ne možemo ponuditi ( servirati) bez dodataka koji obogaćuju i poboljšavaju njegov okus. U našoj ponudi naći ćete raznolik izbor umaka i dodataka koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse vaših kupaca.
Potis peć GD3, GD4 i GD5

Potis peć GD3, GD4 i GD5

Tvrtka Potis spada među tvrtke s najduljom tradicijom u proizvodnji plinskih peći za pečenje kebaba. Njihova dugogodišnja iskustva odražavaju se u jednostavnoj gradnji njihovih peći koje su iznimno izdržljive i omogućuju optimalno pečenje kebaba.
Električni nož Devran

Električni nož Devran

Proizvođač Ceylan poznat je po jednostavnosti i izvanrednoj učinkovitosti njegovih proizvoda. Najveći uspjeh je električni nož Devran. Nož je namijenjen brzom i učinkovitom rezanju kebaba.